Aanmelden Lid


Van, voor en door mensen die leven met hiv
De Hiv Vereniging is een zelforganisatie van, voor en door mensen die leven met hiv. Leden van de vereniging krijgen drie keer per jaar het verenigingsblad plus> in de bus. Plus> informeert, deelt ervaringen en wil bijdragen aan meningsvorming van mensen die leven met hiv en hun omgeving. Ook kunnen leden van de vereniging gebruik maken van een collectieve korting bij een aantal ziektekostenverzekeringen.

In verschillende regio’s binnen Nederland en op landelijk niveau organiseren vrijwilligers activiteiten. Van een wekelijkse lunch, maandelijks ontmoetingscafé, themadagen, themaweekenden tot yoga. Leden krijgen bij een aantal van deze activiteiten korting. Zij zijn ook actief op sociale media en verzorgen daar onderling contact.

Als lid kun je ook je stem laten horen tijdens de Algemene Ledenvergadering. Twee maal per jaar kun je het gekozen beleid en de speerpunten op verschillende gebieden kritisch volgen, suggesties doen en je stemrecht gebruiken. De vereniging staat of valt met de inbreng van en ondersteuning door haar vrijwilligers en leden. Alleen op die manier kan zij de belangen van mensen met hiv blijven behartigen.

Meer info over het lidmaatschap

'
Ja, ik word lid van de Hiv Vereniging. Stuur mij gratis de meest recente uitgaven van de Hiv Vereniging. Stuur mij een acceptgiro.
Ik word geen lid, maar ik steun de Hiv Vereniging financieel door donateur te worden van de Stichting Vrienden van de Hiv Vereniging Nederland. Stuur mij een blanco acceptgiro.

Vul onderstaand formulier in

 


In verband met de privacybescherming hanteren wij de volgende regels: wij vragen nooit naar de hiv-status en geven derden nooit inzage in het ledenbestand. Alle door ons verzonden post wordt verstuurd in een gesloten envelop, waarop als afzender alleen het postadres staat vermeld.

Aanmelden op een andere manier
Opgave als lid kan ook telefonisch via telefoonnummer 020 - 689 25 77 (ma, di, do van 14.00 - 22.00 uur), per e-mail of schriftelijk:
HVN, Antwoordnummer 47345, 1070 WC, Amsterdam

Contact

Hiv Vereniging Nederland
Eerste Helmersstraat 17
1054 CX AMSTERDAM
 

>> routebeschrijving

Steun ons!

Word lid en steun de belangenbehartiging
>> lees meer informatie
ideal-logo-2Online doneren kan ook
>> Klik hier

Servicepunt

020 689 25 77

Voor vragen over leven met hiv, onderling contact en de Hiv Vereniging Nederland
Te bereiken op ma-di-do van 14.00 tot 22.00 uur
>> lees verder 

Nieuwsbrief

Vul je emailadres in en ontvang Positive News!

captcha 

banner_160_160

 

module 03plus 160 180
 

positief zorgt 160 banner

Sponsors website

viiv_logo.gif

[ Copyright © 2017 Hiv Vereniging Nederland. ] Disclaimer | Colofon | Privacy | Inloggen