Informatie en inspiratie bij je positieve seksualiteit

Iedereen leeft op z’n eigen manier met hiv. En iedereen beleeft zijn seksualiteit en relatie op zijn of haar eigen manier. Of je nu net hebt gehoord dat je hiv hebt of al jarenlangpositieve seksualiteit 1 leeft met hiv, deze brochure biedt informatie en inspiratie rondom seksualiteit. Er staan volop citaten in van mensen met hiv over hun seksualiteit en van mensen die hierbij support kunnen bieden.

Iedereen is anders
Seksuele beleving en gedrag verschillen van persoon tot persoon. En er zijn ook verschillen tussen groepen: tussen mannen en vrouwen; tussen homoseksuelen, hetero’s en biseksuelen. Het maakt uit of je vrijgezel bent of een relatie hebt. En een monogame relatie is anders dan een open relatie. Het maakt uit of je (seks)partner hiv heeft of niet, of dat je dat niet weet. Losse contacten kunnen eenmalig zijn, maar je kunt ook een of meer vaste seksmaatjes hebben. Er zijn ook verschillen naar afkomst. Als er in deze brochure een uitspraak staat over een groep, wil dat natuurlijk niet zeggen dat die uitspraak voor elke persoon uit zo’n groep geldt. Gelukkig zijn er grote verschillen van persoon tot persoon.

Deze brochure gaat over seksualiteit van mensen met hiv. Een deel van de informatie gaat specifiek over hiv, bijvoorbeeld: (wanneer) vertel je over je hiv? Of: hoe kun je met hiv moeder of vader worden? Andere informatie gaat over seksualiteit in z’n algemeenheid – bijvoorbeeld over genieten van seks en over seksuele problemen – waarbij hiv een rol kan spelen.

Bestelwijze voor één exemplaar: via het Servicepunt, tel: 020-6892577 - op ma - di - do van 14.00 - 22.00 uur. Bestelwijze bij meerdere exemplaren: met behulp van het bestelformulier (downloaden pdf-document). Je kunt de brochure ook downloaden (.pdf) of online doorbladeren.

Uitgebreide online informatie
Vanuit de brochure wordt verwezen naar verdere informatie op deze website. Onder Informatie -> Seksueel vind je uitgebreide informatie over uiteenlopende onderwerpen op het gebied van seksualiteit, zwangerschap, veilig vrijen en ondersteuning bij problemen rondom seks.

Contact

Hiv Vereniging Nederland
Eerste Helmersstraat 17
1054 CX AMSTERDAM
 

>> routebeschrijving

Steun ons!

Word lid en steun de belangenbehartiging
>> lees meer informatie
ideal-logo-2Online doneren kan ook
>> Klik hier

Servicepunt

020 689 25 77

Voor vragen over leven met hiv, onderling contact en de Hiv Vereniging Nederland
Te bereiken op ma-di-do van 14.00 tot 22.00 uur
>> lees verder 

Nieuwsbrief

Vul je emailadres in en ontvang Positive News!

captcha 

positiefgeldzaken

banner_160_160

 

module 03plus 160 180
 

positief zorgt 160 banner

Sponsors website

viiv_logo.gif

[ Copyright © 2017 Hiv Vereniging Nederland. ] Disclaimer | Colofon | Privacy | Inloggen