Leden gezocht voor werkgroep Aids2018

AIDS2018 LOGO WEB VER SIMPLIFIED 125 2Ter voorbereiding en uitvoering van de verenigingsactiviteiten gedurende de Wereld Aids Conferentie 22 t/m 28 juli 2018

De Wereld Aids Conferentie (WAC) wordt om de twee jaar door de International Aids Society (I.A.S.) georganiseerd. Voor elke editie kiest het bestuur van I.A.S. een andere stad. Voor de conferentie van 2018 is de keus gevallen op Amsterdam. De conferentie vindt plaats van 22 t/m 28 juli 2018. Gezien de belangstelling tijdens de vorige conferenties, kunnen we rekenen op ongeveer 20.000 bezoekers.

Global Village
Naast het wetenschappelijke programma, zal onder auspiciën van de LCPC (Leadership and Community Program Committee) de Global Village worden georganiseerd. De Global Village is een plek waar niet alleen conferentiedeelnemers komen, maar  waar bezoekers ook vrijelijk toegang hebben om elkaar te ontmoeten, deel te nemen aan allerhande workshops, debatten en cultuur- en ontspanningsactiviteiten. Dit is bij uitstek het podium waar de Hiv Vereniging zich tijdens de conferentie optimaal kan profileren. De vereniging zoekt hiervoor enthousiaste vrijwilligers die zich bezig gaan houden met het ontwikkelen en uitvoeren van activiteiten die tijdens deze conferentie vanuit de vereniging worden georganiseerd.

Wij zijn op zoek naar mensen

  • met goede ideeën en zin in avontuur, om van onze deelname aan deze unieke gebeurtenis een doorslaand succes te maken
  • die samen met anderen activiteiten bedenken en ontwikkelen die goed passen in het kader van deze grootschalige bijeenkomst
  • die bereid zijn om tijd en energie te steken in een project dat opbouwend naar 2018 steeds intensiever zal worden
  • die structuur willen geven aan deze complexe organisatie
  • die mee willen helpen aanvullende financiering voor dit project aan te boren

De werkgroep komt onder leiding te staan van een projectleider.

In overeenstemming met de verenigingsregels is er een vrijwilligersvergoeding en een vergoeding voor te declareren kosten beschikbaar.

Organisatie en context
De Hiv Vereniging is een professioneel georganiseerde netwerkorganisatie met typische verenigingskenmerken zoals solidariteit, betrokken vrijwilligers en medewerkers, democratische besluitvorming en een informele en gezellige werksfeer. Het spreekt natuurlijk voor zich, dat je als werkgroeplid affiniteit hebt met de beleidsterreinen en de doelgroepen van de vereniging. Bij voorkeur ben je lid van de vereniging of bereid om lid te worden.

Geïnteresseerd?
Herken jij je in het bovengenoemde profiel, dan willen we graag kennis met je maken om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Stuur een e-mail aan  o.v.v. werkgroep Aids2018 en je naam, telefoonnummer, of je wel/geen lid bent van de vereniging en waar je eventueel vrijwilliger bent bij de vereniging.

Download de oproep Werkgroep Aids2018

Contact

Hiv Vereniging Nederland
Eerste Helmersstraat 17
1054 CX AMSTERDAM
 

>> routebeschrijving

Steun ons!

Word lid en steun de belangenbehartiging
>> lees meer informatie
ideal-logo-2Online doneren kan ook
>> Klik hier

Servicepunt

020 689 25 77

Voor vragen over leven met hiv, onderling contact en de Hiv Vereniging Nederland
Te bereiken op ma-di-do van 14.00 tot 22.00 uur
>> lees verder 

Nieuwsbrief

Vul je emailadres in en ontvang Positive News!

captcha 

banner_160_160

 

module 03plus 160 180
 

positief zorgt 160 banner

Sponsors website

viiv_logo.gif

[ Copyright © 2017 Hiv Vereniging Nederland. ] Disclaimer | Colofon | Privacy | Inloggen