Regio Brabant organiseert zomerbarbecue

Datum 27 augustus 2021

Na een langdurige periode zonder activiteiten wegens de coronamaatregelen organiseert regio Brabant een zomerbarbecue bij café Bakker in Tilburg op vrijdag 27 augustus.

Meet, greet and eat

Op 27 augustus verwelkomen we weer oude bekenden met open armen en maken we graag kennis met mensen die nog niet eerder onze activiteiten hebben bezocht. Hiv maakt geen onderscheid en wij doen dat evenmin. Kom meepraten en luisteren naar de stem van hiv-positief Brabant en ontdek wat Regio Brabant voor jou kan betekenen.

In de tuin van Bakker kunnen we 15 tot 20 personen ontvangen vanaf 18.30 en de barbecue start om 19.00. Noteer alvast de barbecue op 27 augustus in je agenda!

Aanmelden via het Servicepunt

Je kan jezelf opgeven via het Servicepunt. Voor leden is de bijdrage € 12,50 en voor niet-leden € 17,50. Drank is niet inbegrepen en moet zelf worden betaald. Het servicepunt is telefonisch bereikbaar op ma, di en do van 14.00 tot 22.00 via telefoonnummer 020 – 689 25 77. Je kan ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., vermeld dan de activiteit waar je je voor opgeeft, je naam, e-mail, adres, telefoonnummer en of je wel of niet lid bent. Let op: in de maanden juli en augustus is het Servicepunt wegens vakantie gesloten op dinsdag en de overige dagen open tot 18.00 uur in plaats van 22.00.

Opgeven kan tot en met maandag 23 augustus.

Opzoek naar nieuwe locatie voor hiv-café

De bekende borrelavonden van Regio Brabant vonden sinds het najaar in 2016 plaats in De Harmonie in Tilburg. Met deze café-avond zetten we samen een stap om hiv verder te normaliseren. Helaas is deze locatie voor alle Brabanders met hiv, partners, familie, collega’s en overige betrokkenen niet meer beschikbaar om elkaar te ontmoeten. We blijven opzoek naar een nieuwe vaste locatie. Gelukkig konden we voor de zomerbarbecue alvast een vervangende locatie regelen.  

Café Bakker

Bakker is een borrelbar nieuwe stijl, rekening houdend met de trends van dit moment. Bakker staat voor robuust, industrieel en knus. Binnen die sfeer biedt men bieren van eigen bodem, goede wijnen, borrelplanken en goed gevulde glazen. Gecombineerd vormen de warme sfeer en aangeboden producten van hoge kwaliteit een uniek concept midden in het horecahart van Tilburg. Je vindt Bakker letterlijk midden op de Korte Heuvel, die al jaren de populairste horecaplek is voor een zeer divers uitgaanspubliek.

Deze informatie is nuttig