Poz&Proud Pride Walk en Pride Markt

Datum 30 juli 2022

Op zaterdag 30 juli barst de Amsterdam Pride weer los met de Pride Walk. Poz&Proud loopt mee samen met de Long Term Survivors. Wij willen iedereen graag uitnodigen om met ons mee te lopen en te demonstreren voor gelijke rechten voor de wereldwijde regenboogcommunity.

We zillen ons graag laten zien als community, dus trek een shirt aan van Poz&Proud, Long Term Survivors of met N=N en loop mee! Iedereen is welkom, Ook al heb je geen hiv, er is altijd plek voor vrienden.

Wil je meelopen en heb je geen shirt van ons? Stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je naam en maat, dan nemen wij er eentje voor je mee.

We verzamelen om 10:45 op de hoek van de Dam bij de stenen leeuw, die trouwens nu wordt gerestaureerd en is ingepakt. Op het plaatje is de leeuw omcirkeld. Wij staan er zaterdag met onze grote rode Poz&Proud vlag, dus we zijn niet te missen. 

de dam amsterdam

Op de Dam is van 11:00 tot 12:00 uur een demonstratie met sprekers. Om 12:00 zal de Walk beginnen. We lopen van de Dam naar het Vondelpark, dat voor de gelegenheid is omgetoverd tot het Pride Park. Hier zijn allemaal leuke activiteiten en natuurlijk de Pride Markt.

Poz&Proud zal samen met de Long Term Survivors op de markt staan met een infokraam. Dé perfecte gelegenheid om met mensen te praten over het leven met hiv.

Deze informatie is nuttig