Lid worden

Lidmaatschap
Steun de Hiv Vereniging en word lid. Je krijgt als lid drie keer per jaar ons verenigingsblad plus> toegestuurd, korting op sommige activiteiten, belangrijke beleidsstukken, jaarplannen en jaarverslagen. Elk jaar, eind november, bericht over de collectieve zorgverzekering met korting. En je kunt als lid het beleid van de vereniging beïnvloeden door de (meestal halfjaarlijkse) ledenvergadering te bezoeken en daar je stemrecht te gebruiken. Je betaalt contributie naar draagkracht; de standaardprijs is € 46,00 - het minimumbedrag is € 27,50.

Als je dat niet kunt betalen kun je een korting vragen via de Hiv Vereniging. Je moet dan wel kunnen aantonen dat dit bedrag voor jou te hoog is, door bijvoorbeeld een uitkeringsspecificatie te overleggen. In sommige gevallen vergoedt je ziektekostenverzekering de kosten van het lidmaatschap van een patiëntenvereniging. Neem hiervoor contact op met jouw verzekeraar.

Wanneer je dat wilt word je ingeschreven bij een regio van de Hiv Vereniging. Zo ben je als eerste op de hoogte van de activiteiten bij jou in de buurt.

Privacy
In verband met de privacybescherming hanteren wij de volgende regels: wij vragen nooit naar de hiv-status en geven derden nooit inzage in het ledenbestand. Alle door ons verzonden post wordt verstuurd in een gesloten envelop, waarop als afzender alleen het postadres staat vermeld.

Word nu lid!

Donateur
Donateurs aan de Stichting Vrienden van de Hiv Vereniging Nederland sponsoren de activiteiten van de Hiv Vereniging Nederland. Deze stichting heeft als enige doel het financieel ondersteunen van de Hiv Vereniging. Het gironummer van de Stichting Vrienden van de Hiv Vereniging is NL16 INGB 0009263523.

Word nu donateur!

Legaat of erfenis
Wil je de Hiv Vereniging een legaat of erfenis nalaten? Neem dan contact met ons op. We zijn bereikbaar op 020 – 616 01 60.

Opzegging van een lidmaatschap
Besluit je om het lidmaatschap te beëindigen, stuur dan je schriftelijke opzegging uiterlijk 2 maanden voor afloop van de lidmaatschaps- of abonnementsperiode (voor 1 november) naar onze ledenadministratie.

 

Contact

Hiv Vereniging Nederland
Eerste Helmersstraat 17
1054 CX AMSTERDAM
 

>> routebeschrijving

Steun ons!

Word lid en steun de belangenbehartiging
>> lees meer informatie
ideal-logo-2Online doneren kan ook
>> Klik hier

Servicepunt

020 689 25 77

Voor vragen over leven met hiv, onderling contact en de Hiv Vereniging Nederland
Te bereiken op ma-di-do van 14.00 tot 22.00 uur
>> lees verder 

Nieuwsbrief

Vul je emailadres in en ontvang Positive News!

captcha 

banner_160_160

 

plus04 160 module
 

positief zorgt 160 banner

Sponsors website

viiv_logo.gif

[ Copyright © 2017 Hiv Vereniging Nederland. ] Disclaimer | Colofon | Privacy | Inloggen