Servicepunt

020 - 689 25 77
Tussen twee uur 's middags en tien uur 's avonds (op maandag, dinsdag en donderdag)
e-mail:

Ben je op zoek naar mensen, net als jij hiv-positief, die met jou een initiatief voor mensen met hiv verder willen vormgeven? Ben je een betrokkene en wil je voor en met andere betrokkenen een ondersteuningsgroep opzetten? Ken je veel vrouwen met hiv en wil je die samen brengen? Of loop je met een plan rond, maar weet je niet de volgende stap te zetten? Maak jezelf bekend bij het Servicepunt.

Het Servicepunt en nieuwe initiatieven voor en door mensen met hiv en betrokkenen
Regelmatig zijn er mensen met hiv die iets op willen zetten ten behoeve van andere mensen met hiv of betrokkenen. De gespreksgroepen Deel je hiv zijn bijvoorbeeld op deze wijze ontstaan. Ook Jong Positief, de veteranengroep en Poz and Proud zijn voortgekomen uit een initiatief van mensen met hiv en - ondersteund door het Servicepunt - inmiddels een zelfstandig project, dat specifieke groepen mensen met hiv met elkaar in contact brengt. De rol die het Servicepunt kan spelen is divers. Soms zijn we slechts gesprekspartner, behulpzaam bij het verder vormgeven van een idee. Om te voorkomen dat mensen met vergelijkbare plannen langs elkaar heen gaan werken, stimuleren we zoveel mogelijk initiatiefnemers het met elkaar op te nemen. Het klinkt cliché, maar de praktijk leert ook hier dat vele handen licht werk maken. En juist dat is zo van belang nu meer mensen met hiv werken of studeren en minder tijd willen en kunnen besteden aan bijvoorbeeld een project op vrijwillige basis.

Het uitgangspunt van het Servicepunt is dat een plan of idee zoveel mogelijk zelf wordt uitgevoerd. Ondersteuning is er in de vorm van advies en begeleiding, ook bij het verwerven van financiering. Hoe de ondersteuning uiteindelijk vorm krijgt gaat in overleg met alle betrokken partijen.

Jouw plan en hoe dan verder?
De kortste weg is bellen met de Informatielijn van het Servicepunt: 020 689 25 77. Tussen twee uur 's middags en tien uur 's avonds (op ma-di-do) wordt je in eerste instantie te woord gestaan door één van onze vrijwillige medewerkers. Zij zorgen dat er binnen drie werkdagen contact komt tussen jou en de stafmedewerkers van het landelijk bureau van de vereniging.

Contact

Hiv Vereniging Nederland
Eerste Helmersstraat 17
1054 CX AMSTERDAM
 

>> routebeschrijving

Steun ons!

Word lid en steun de belangenbehartiging
>> lees meer informatie
ideal-logo-2Online doneren kan ook
>> Klik hier

Servicepunt

020 689 25 77

Voor vragen over leven met hiv, onderling contact en de Hiv Vereniging Nederland
Te bereiken op ma-di-do van 14.00 tot 22.00 uur
>> lees verder 

Nieuwsbrief

Vul je emailadres in en ontvang Positive News!

captcha 

banner_160_160

 

module 03plus 160 180
 

positief zorgt 160 banner

Sponsors website

viiv_logo.gif

[ Copyright © 2017 Hiv Vereniging Nederland. ] Disclaimer | Colofon | Privacy | Inloggen