(Voor)aankondigingen

Posidivas: vrouwenbijeenkomst 5 maart van 13.00 tot 18.00 in Nieuwengein
Posidivas nodigt jullie uit voor een gezellige vrouwendag  in Nieuwegein. De bedoeling van deze bijeenkomst is dat we in het kader van internationale vrouwendag verder werken en plannen maken voor onze vrouwen kerngroep op de Wereld Aids Conferentie in 2018. Hoe meer vrouwen hoe beter natuurlijk! Iedereen is van harte welkom.

Wanneer? Zondag 5 maart 2017
Waar? Theetuin "Begheerlijk" in Nieuwengein
Wat? We gaan eerst kennismaken, dan samen koken en eten. Daarna  een workshop Afrikaans dansen volgen van Eliane. We sluiten af met een drankje.
Kosten?  € 3,- voor leden van de Hiv Vereniging en € 7,- voor niet-leden, ter plekke contant te voldoen.

Meld je aan via het Servicepunt tot uiterlijk 20 februari i.v.m. regelen NS-groepsretour voor wie met de trein naar Utrecht reist. Het Servicepunt is bereikbaar op ma-di-do van 14:00-22:00 uur op tel.nr. 020 - 689 25 77 of per email: , Aanmelden o.v.v.: -je naam; wel/geen lid hiv vereniging; je telefoonnummer; e-mailadres; evt. dieetwensen; wil wel/geen gebruik maken van een NS treinticket met groepskorting (ca. 8-10 euro, voor eigen rekening, wordt centraal geregeld, ter plekke contant te voldoen). Graag ook vermelden of je met kinderen komt en van welke leeftijd. 


Hetero-activiteit - 18 maart, van 13.00 - 18.00 uur
We nodigen jullie, mannen en vrouwen, graag uit voor een leuke middag met een activiteit (rondvaart), een hapje en een drankje. We verzamelen om 13.15 uur aan de Schiedamsesingel 173 in Rotterdam, te bereiken via metrostation Leuvehaven. Vanaf daar wandelen we dan 600 m naar het startpunt van de rondvaart door de haven van Rotterdam. Na de rondvaart gaan we terug naar ons verzamelpunt voor een gezellige bijeenkomst met een drankje en lekkere hapjes en is er volop gelegenheid om elkaar te spreken.
Kosten (inclusief rondvaart)  € 3,- voor leden van de Hiv Vereniging en € 7,- voor niet-leden, ter plekke contant te voldoen.
We hopen op een grote opkomst en kijken er naar uit jullie te ontmoeten op 18 maart!
Bart en Hetty

Aanmelden
Meld je aan via het Servicepunt tot uiterlijk 9 maart i.v.m. regelen NS-groepsretour voor wie met de trein naar Rotterdam reist. Het Servicepunt is bereikbaar op ma-di-do van 14.00-22.00 uur op tel.nr. 020 - 689 25 77 of per email . Aanmelden o.v.v.: je naam, wel/geen lid Hiv Vereniging, je telefoonnummer, e-mailadres, evt. dieetwensen, wel/geen gebruik maken van een NS treinticket met groepskorting (ca. 8-10 euro, voor eigen rekening, wordt centraal geregeld, ter plekke contant te voldoen).


ShivA: Retraite - De Kunst van het mogelijke - donderdag 23 t/m zondag 26 maart 2017
Deze vindt plaats in het Liobaklooster in Egmond, interesse aanmelden kan vanaf nu bij ShivA: mail naar

Wat?
Tijd om tot jezelf te komen; dicht bij de natuur, in een sfeer van rust en aandacht; met maximaal 12 personen.    Voor wie?  Je hebt in je leven te maken met hiv  en Je hebt een levensvraag en zoekt verdieping of Je wilt op zoek naar je eigen spirituele weg of Je staat voor een keuze die je zwaar valt of Je moet alles eens op een rijtje zetten of  Je vraagt je af hoe je zin in je leven vindt of houdt  en  Je wilt daar bij stil staan en aan werken   Voor wie niet? Omdat we in een groep werken, kunnen we geen mensen uitnodigen met psychiatrische problematiek of een actuele verslaving. 

Hoe?
Marjolein Annegarn geeft yoga en massage, zij zorgt er voor dat ons lichaam liefdevolle aandacht en ontspanning krijgt. Everdien Hagen is geestelijk begeleider. Zij heeft de leiding in de groep en kan je helpen je vraag te verdiepen en te verhelderen. We maken kennis met ieders inspiratiebronnen en delen elkaars wijsheid en levenservaring. Je hebt ruim de tijd om ook zelf tot rust te komen, bijvoorbeeld met een wandeling naar zee. 

liobaklooster 200De retraite is voor iedereen, ongeacht wat je al dan niet gelooft. Openheid om het kloosterleven eens te ervaren, en nieuwsgierigheid naar elkaars vormen van spiritualiteit is meer dan voldoende! Waar? In een gastvrij klooster ( www.liobaklooster.nl ) in de duinen bij Egmond. Wat kost het? 180 euro. Voor mensen met een minimuminkomen en studenten 150 euro. Mochten de kosten een bezwaar zijn, laat het ons weten, dan vinden we samen een oplossing. Geld hoeft geen reden zijn om thuis te blijven.   
Zo kun je na deze dagen van je terugtrekken en bezinnen weer met nieuwe moed en een nieuwe kijk op je vragen naar je gewone leven terugkeren.


ShivA: I Love My Life - 8 april 2017
Gratis bijeenkomst in Den Haag:. I Love My Life voor Afrikaanse en Caribische vrouwen uit de ziekenhuizen Rotterdam – Den Haag – Leiden – Haarlem – Amsterdam – Alkmaar. Er zijn workshops over gezondheid en hiv, over dromen, over hoe je een partner vindt, en verhalen van sterke vrouwen met hiv. Kinderen zijn welkom. Meer informatie bij ShivA: mail naar of bel naar 020–616 04 60 en 06–437 787 13 of , 06 – 47 22 70 48.


folder beeld kids 150Positive Families weekend - 12 - 14 mei 2017
Wil je het ontmoetingsweekend van Positive Families niet missen?! Zet de datum dan al in je agenda. Voorjaar 2017 komt er meer informatie over dit weekend.


Wereld Aids Dag bijeenkomst - 18 november 2017
De tiende landelijke bijeenkomst rond Wereld Aids Dag is op zaterdag 18 november 2017 van 10.30 tot 16.00 uur in Koninklijk Theater Carré. Een week eerder dan gebruikelijk in verband met de beschikbaarheid van de locatie. Zet alvast in je agenda!


Contact

Hiv Vereniging Nederland
Eerste Helmersstraat 17
1054 CX AMSTERDAM
 

>> routebeschrijving

Steun ons!

Word lid en steun de belangenbehartiging
>> lees meer informatie
ideal-logo-2Online doneren kan ook
>> Klik hier

Servicepunt

020 689 25 77

Voor vragen over leven met hiv, onderling contact en de Hiv Vereniging Nederland
Te bereiken op ma-di-do van 14.00 tot 22.00 uur
>> lees verder 

Nieuwsbrief

Vul je emailadres in en ontvang Positive News!

captcha  

banner_160_160

 

module 03plus 160 180
 

positief zorgt 160 banner

Sponsors website

viiv_logo.gif

[ Copyright © 2017 Hiv Vereniging Nederland. ] Disclaimer | Colofon | Privacy | Inloggen