The Young Ones

The Young Ones is een groep jongeren van 11 tot en met 21 jaar. Kinder-hiv-consulenten houden zich intensief bezig met deze leuke, enthousiaste groep! Elk jaar worden er activiteiten georganiseerd, natuurlijk zonder ouders maar soms wel met broertjes/zusjes!

Ook dit jaar organiseren we een Young Ones-weekend. Zet de datum alvast in je agenda: 24 - 26 november. 

Lees meer... >

In het weekend van 28, 29 en 30 oktober in 2022 organiseert The Young Ones een weekend weg voor jongeren met hiv tussen 12 en 16 jaar. Tijdens het weekend worden er leuke activiteiten georganiseerd en ontmoet je andere kinderen met hiv. Het weekend is uitsluitend voor kinderen tussen 12 en 16 jaar met hiv.

Lees meer... >

In het weekend van 14 en 15 november organiseert The Young Ones een weekend weg voor jongeren geboren met hiv en/of jongeren die ooit in een kindercentrum behandeld zijn, vanaf 16+. Het weekend vindt plaatst in Utrecht en een bezoek aan Share the Power is onderdeel van het programma. Het weekend is uitsluitend voor jongeren geboren met hiv en/of jongeren die ooit in een kindercentrum behandeld zijn en 16 jaar en ouder zijn.

Lees meer... >

Een weekendavontuur op het water! The Young Ones gaan vrijdag 11 t/m zondag 13 oktober 2019 zeilen met ‘De Vliegende Hollander’ op het IJsselmeer. Speciaal voor jongeren met hiv van 11 t/m 16 jaar.

Lees meer... >

We vertellen er niet veel over maar dit wil je niet missen. Van vrijdag 27 tot zondag 29 oktober 2017 een weekend op stap met The Young Ones naar Oostvoorne. Zoals altijd kun je je weer opgeven bij je hiv-consulent. Doen!

Lees meer... >