Poz&Proud

Poz&Proud is er voor en door homomannen met hiv. Wij organiseren regelmatig activiteiten waarin ontmoeting, gezondheid, thema's en informatievoorziening centraal staan.

Het eerste Poz&Proud evenement in 2024 is de Angels Brunch op 21 januari, de nieuwjaarseditie.

Lees meer... >

Op 12 november organiseert Poz&Proud een infomiddag in het Betty Asfalt Complex in Amsterdam. Het thema van deze editie is 'Hiv in de media'.

Lees meer... >

Voor het eerst sinds 2018 organiseert Poz&Proud weer een ManKracht-weekend voor homomannen met hiv. Het weekend blijft net als de vorige edities een ontspannen samenkomen van mannen met hiv in een laagdrempelige en open sfeer. Iedereen kan hier helemaal zichzelf zijn zonder verplichtingen. Meld je aan!

Lees meer... >

Boost je weerstand op de Chat&Drinks@4 borrel van Poz&Proud! Op 17 december zijn we vanaf 16:00 uur bij PRIK, Spuistraat 109 in Amsterdam.

Lees meer... >

Boost je weerstand op de Chat&Drinks@4 borrel van Poz&Proud! Op 19 november zijn we vanaf 16:00 uur bij PRIK, Spuistraat 109 in Amsterdam.

Lees meer... >

Boost je weerstand op de Chat&Drinks@4 borrel van Poz&Proud! Op 17 september zijn we vanaf 16:00 uur bij PRIK, Spuistraat 109 in Amsterdam.

Lees meer... >

Boost je weerstand op de Chat&Drinks@4 borrel van Poz&Proud! Op 3 december zijn we vanaf 16:00 uur bij J&D, Hof 18 in Amersfoort.

Lees meer... >

Boost je weerstand op de Chat&Drinks@4 borrel van Poz&Proud! Op 5 november zijn we vanaf 16:00 uur bij J&D, Hof 18 in Amersfoort.

Lees meer... >

Boost je weerstand op de Chat&Drinks@4 borrel van Poz&Proud! Op 3 september zijn we vanaf 16:00 uur bij J&D, Hof 18 in Amersfoort.

Lees meer... >

Op 15 oktober organiseert Poz&Proud samen met Long Term Survivors een Brunch. Iedereen is van harte uitgenodigd!

Lees meer... >

Maak contact met je eigen lijf: sinds 5 februari september organiseert Poz&Proud bij de Hiv Vereniging in Amsterdam Positive Yoga, een reeks van tien Kundalini yogalessen.

Lees meer... >

Vanaf zaterdag barst Amsterdam Pride weer los! Het begint met de Pride Walk op zaterdag 22 juli. Sta met Poz&Proud en Long Term Survivors op voor tolerantie en respect en neem deel aan deze kleurrijke parade voor liefde en saamhorigheid.

Lees meer... >

'You are included' is het thema van Queer & Pride Amsterdam 2023, en dat geldt zeker ook voor Poz&Proud: onder de noemer 'Sexpress Yourself' varen we dit jaar weer mee met de Canal Parade, met een inclusieve, kleurrijke en sexy boot! 

Lees meer... >

Boost je weerstand op de Chat&Drinks@4 borrel van Poz&Proud! Op 2 juli zijn we vanaf 16:00 uur bij J&D, Hof 18 in Amersfoort.

Lees meer... >

Boost je weerstand op de Chat&Drinks@4 borrel van Poz&Proud! Op 16 juli zijn we vanaf 16:00 uur bij PRIK, Spuistraat 109 in Amsterdam.

Lees meer... >