Poz&Proud

Poz&Proud is er voor en door homomannen met hiv. Wij organiseren regelmatig activiteiten waarin ontmoeting, gezondheid, thema's en informatievoorziening centraal staan.

Boost je weerstand op de Chat&Drinks@4 borrel van Poz&Proud! Op 2 april zijn we vanaf 16:00 uur bij J&D, Hof 18 in Amersfoort.

Lees meer... >

Boost je weerstand op de Chat&Drinks@4 borrel van Poz&Proud! Op 19 maart zijn we vanaf 16:00 uur bij PRIK, Spuistraat 109 in Amsterdam.

Lees meer... >

Boost je weerstand op de Chat&Drinks@4 borrel van Poz&Proud! Op 19 februari zijn we vanaf 16:00 uur bij PRIK, Spuistraat 109 in Amsterdam.

Lees meer... >

Boost je weerstand op de Chat&Drinks@4 borrel van Poz&Proud! Op 5 maart zijn we vanaf 16:00 uur bij J&D, Hof 18 in Amersfoort.

Lees meer... >

Boost je weerstand op de Chat&Drinks@4 borrel van Poz&Proud! Op 5 februari zijn we vanaf 16:00 uur bij J&D, Hof 18 in Amersfoort.

Lees meer... >

Poz&Proud wenst iedereen een fantastisch nieuwjaar! Om het begin van 2023 te vieren dopen we onze Angels Brunch op 15 januari om tot de Nieuwjaars Angels Brunch. Wees welkom om op het nieuwe jaar te proosten.

Lees meer... >

Boost je weerstand in de winter! Poz&Proud geeft op 18 december vanaf 16:00 uur de maandelijkse CD4-borrel bij PRIK, Spuistraat 109 in Amsterdam. Alweer de laatste van het jaar, de kersteditie.

Lees meer... >

Boost je weerstand in de winter! Poz&Proud geeft op 4 december vanaf 16:00 uur onze maandelijkse CD4-borrel bij Café J&D, Hof 18 in Amersfoort. Deze keer, de Sinterklaaseditie!

Lees meer... >

Amersfoort komt uit de kast! Van vrijdag 7 oktober t/m dinsdag 11 oktober staat de stad in het teken van de Coming Out Day. Zondag 9 oktober is Poz&Proud aanwezig op het Coming Out Festival

Lees meer... >

Op zondag 13 november organiseert Poz&Proud HIV & LEEFTIJD, een gratis toegankelijke infomiddag voor en over jong en oud in het vernieuwde Betty Asfalt Complex. Hoe ziet je toekomst met hiv (of zelfs zonder hiv) eruit? Hoe is het om oud of juist jong te zijn als je hiv-positief bent?

Lees meer... >

Op zondag 11 september gaan we een middag lang in de natuur wandelen tijdens onze Mankracht-wandeling!

Lees meer... >

De CD4 borrel van Poz&Proud wordt op 20 november weer gehouden bij PRIK in Amsterdam. 

Lees meer... >

Kom de warmte opzoeken op de CD4 borrel van Poz&Proud bij J&D in Amersfoort op 6 november. 

Lees meer... >

De Angels Brunch voor poz mannen en vriend(inn)en van Poz&Proud is er weer! Op zondag 16 oktober staat er om 13:00 uur een heerlijk buffet klaar.

Lees meer... >

De laatste CD4 borrel van Poz&Proud in de zomer is bij PRIK in Amsterdam op 18 september. 

Lees meer... >