Long Term Survivors

Long Term Survivors zijn mensen die met hiv geïnfecteerd zijn geraakt vóór de komst van de combinatietherapie in 1996, maar ook die mensen die in de eerste jaren na 1996 de diagnose hiv kregen.

Op dinsdag 26 december is er een heerlijke Kerstlunch voor de Long Term Survivors, van 13.00 tot 15.00 uur in het gebouw van de Hiv Vereniging 1e Helmersstraat 17 in Amsterdam.

Lees meer... >

De hiv-gemeenschap vergrijst, voor het eerst komen mensen met hiv in de ouderenzorg terecht. Welke fysieke problemen die specifiek zijn voor hiv brengen we mee? En met welke mentale uitdagingen krijgen we te maken? 

Lees meer... >

Op zondagmiddag 26 maart is er weer een lunch voor Long Term Survivors. Dit is de groep die veelal voor 1996 (de komst van combinatietherapie in Nederland) de hiv-diagnose kreeg. Vanaf 12.30 uur ben je welkom en de lunch eindigt rond 14.30 uur. JIj en je partner(s) zijn welkom! Geef je op via het Servicepunt.

Lees meer... >

Op zaterdag30 juli is op de eerste dag van de Pride in Amsterdam het Vondelpark omgedoopt in Pride Park. Daar vindt o.a. de Rainbow Market plaats. Een informatiemarkt waarop ook de Hiv Vereniging aanwezig is naast zo'n dertig andere kraampjes.

Lees meer... >

Op 20 september 2020 staat de film 'Jean Paul Gaultier: Freak and Chic' op het programma. De in maart afgelaste Roze Filmdagen gaan nu wél nog door, maar in afgeslankte vorm met veel minder zitplaatsen i.v.m. de corona-maatregelen.

Lees meer... >

En ook dit evenement gaat door! Zaterdag, 28 november 2020, 10.00 - 15.00 uur in Koninklijk Theater Carré te Amsterdam. Dé landelijke informatiebijeenkomst over leven met hiv in Nederland en een update over medicatie en meer, ter gelegenheid van Wereld Aids Dag.

Lees meer... >