leven met hiv

servicepunt 200Praten met iemand die ook hiv heeft

Heb jij behoefte aan een persoonlijk gesprek met iemand die weet hoe het is om met hiv te leven? Bij het Servicepunt van de Hiv Vereniging vind je een luisterend oor. Zij kunnen samen met jou kijken wat nu belangrijk voor je is en je daar in op weg helpen.

Als je graag telefonisch of face-to-face met iemand een gesprek wilt, regelen zij dit voor je. Schroom dus niet en neem contact
op.

Contact opnemen
Telefonisch op maandag, dinsdag en donderdag tussen 14.00 - 22.00 uur op 020 - 689 25 77.
Je kunt ook een e-mail sturen aan .

 

 

 

020 689 25 77
  

Servicepunt
voor vragen over leven met hiv 
Geopend: ma - di - do van 14.00 tot 22.00 uur.
(ieder gesprek wordt vertrouwelijk en als je wilt anoniem behandeld).

 

Elke dag speelt hiv een rol. Hier lees je diverse tips en persoonlijke verhalen die jou op weg kunnen helpen of inspireren. Van afwegingen rondom vertellen of niet tot uitgebreide informatie over kinderwens.
je weet het pas Je hebt net te horen gekregen dat je hiv-positief bent. Lees hier meer over hoe je daarmee om kunt gaan.
vertellen of niet Aan wie vertel je dat je hiv-positief bent? Wanneer vertel je het? Wat kan daarbij een rol spelen en welke afweging ga jij maken?
persoonlijke verhalen Vijf mensen vertellen hun persoonlijke verhaal.
kinderwens Misschien heb je al een kind of verlang je naar een kind. Verandert dit nu je weet dat je hiv hebt? Lees hier allerlei tips en informatie.
medische zorg Informatie over hiv-behandelcentra, de specialisten die je tegenkomt en de behandeling.
relaties en seks Staat vriendschap, een realatie en seks nu in een ander daglicht? Hier is een startpunt om je verder te informeren.

Er is kans op overdracht van hiv als jouw bloed (dus ook menstruatiebloed), sperma (zaad) vaginaal vocht of moedermelk in het lichaam van een ander komt. Hoewel het virus ook in zeer kleine hoeveelheden voorkomt in andere lichaamsvloeistoffen, zoals tranen, speeksel, voorvocht, zweet en vruchtwater, kan hierdoor geen infectie plaatsvinden.

Contact

The Young Ones

[ Copyright © 2017 Hiv Vereniging Nederland. ] Disclaimer | Colofon | Privacy | Inloggen