brochures

De Hiv Vereniging Nederland heeft brochures uitgebracht speciaal bedoeld voor hiv-positieven en hun directe omgeving. Deze zijn te bestellen maar ook online te bekijken of als pdf te downloaden.
Positief zorgt In deze gids komen mensen met hiv, zorgprofessionals en als specifieke groep de hiv-positieve zorgprofessionals aan het woord. Dat geeft inzicht in de reacties die mensen met hiv kunnen krijgen in de gezondheidszorg en de manier waarop men daarmee om kan gaan.
Alles over hepatitis C Hepatitis C (Hep C of HCV) is een seksueel overdraagbare aandoening die vooral bij hiv-positieve homomannen voorkomt. De infectie kan net als hiv sociale gevolgen hebben. In deze folder vind je de meest actuele informatie.
Positief leven De belangrijkste zaken over leven met hiv op een rijtje. Vooral voor mensen die net hebben gehoord dat ze hiv-positief zijn.
Positieve seksualiteit Iedereen beleeft zijn seksualiteit en relatie op zijn of haar eigen manier. Of je nu net hebt gehoord dat je hiv hebt of al jarenlang leeft met hiv, deze brochure biedt informatie en inspiratie rondom seksualiteit. Er staan volop citaten in van mensen met hiv over hun seksualiteit en van mensen die hierbij support kunnen bieden.
Positief leert De gids 'Positief leert' is zeer geschikt voor kinderen, leerlingen en studenten met hiv en hun (pleeg)ouders en/of verzorgers, maar ook voor bijvoorbeeld aspirant-adoptieouders. Daarnaast is de gids uitermate informatief voor het management van scholen en onderwijsinstellingen, leraren en docenten en anderen.
Positief werkt In de gids 'Positief werkt' is de belangrijkste informatie gebundeld over hiv en werk. Er worden vragen behandeld als: Wat betekent het voor iemands functioneren, hoe zit het met de privacy, moeten collega's al dan niet geïnformeerd worden?
Positief geadopteerd De gids 'Positief geadopteerd' ondersteunt (aspirant)adoptieouders bij hun beslissing een kind met hiv te adopteren en beantwoordt vragen die in dit verband kunnen worden gesteld. Ervaringsverhalen van alle betrokken partijen worden afgewisseld met medische en sociaal-maatschappelijke informatie.
FAMILY.matters Het gezinsspel FAMILY.matters is speciaal bedoeld voor met hiv geconfronteerde gezinnen.

De brochures zijn gratis voor hiv-positieven. Instanties of geïnteresseerden betalen porto- en administratiekosten.

Bestelwijze voor één exemplaar per titel:
via het Servicepunt, tel: 020-6892577 - op ma - di - do van 14.00 - 22.00 uur.
Bestelwijze bij meerdere exemplaren: met behulp van het bestelformulier (downloaden pdf-document).

Contact

Hiv Vereniging Nederland
Eerste Helmersstraat 17
1054 CX AMSTERDAM
 

>> routebeschrijving

Steun ons!

Word lid en steun de belangenbehartiging
>> lees meer informatie
ideal-logo-2Online doneren kan ook
>> Klik hier

Servicepunt

020 689 25 77

Voor vragen over leven met hiv, onderling contact en de Hiv Vereniging Nederland
Te bereiken op ma-di-do van 14.00 tot 22.00 uur
>> lees verder 

Nieuwsbrief

Vul je emailadres in en ontvang Positive News!

captcha 

positiefgeldzaken

banner_160_160

 

module 03plus 160 180
 

positief zorgt 160 banner

Sponsors website

viiv_logo.gif

[ Copyright © 2017 Hiv Vereniging Nederland. ] Disclaimer | Colofon | Privacy | Inloggen