Individueel

Als je wilt praten met iemand die hiv heeft, kun je (anoniem) bellen naar het Servicepunt, tel: 020 - 689 25 77, ma - di - do - vrij (niet op woensdag) van 14.00 - 22.00 uur. Indien er bij jou in de omgeving geen afdeling van de Hiv Vereniging is, kun je vragen of er een regiocontactpersoon bij jou in de buurt woonachtig is. Het Servicepunt kan je met hen in contact brengen. Je kunt het Servicepunt ook e-mailen: .

 

mbh_folder_sm.jpgBij het Marieke Bevelanderhuis kun je een gesprek aanvragen met iemand die zelf hiv of aids heeft. Zij kunnen vaak goed aanvoelen wat jij nu doormaakt. Een ander kan niet jouw problemen oplossen maar één of enkele gesprekken kunnen wel een geweldige steun voor je zijn bij het maken van keuzes. Ook kan zo'n gesprek je moed en vertrouwen geven.

Met wie praat je en in welke taal?
Vrijwiligers bij het Marieke Bevelanderhuis zijn heel divers. Je gesprekspartner kan een man of vrouw, homo of hetero zijn. Ook zijn er mensen met verschillende culturele achtergronden en van verschillende leeftijden.

Hoe maak je een afspraak?
Bel met 020- 665 20 99 en maak een afspraak. Het kan gebeuren dat het antwoordapparaat aanstaat. Als je dan je voornaam en telefoonnummer inspreekt word je teruggebeld. Dit gebeurt heel discreet. De locatie en het tijdstip van het gesprek worden in onderling overleg gekozen. Wanneer je je wensen kenbaar maakt kan een afspraak vaak binnen 48 uur plaatsvinden. Je kunt ook een e-mail sturen: .

Website van Marieke Bevelanderhuis: www.mbhuis.nl/.

Contact

Hiv Vereniging Nederland
Eerste Helmersstraat 17
1054 CX AMSTERDAM
 

>> routebeschrijving

Steun ons!

Word lid en steun de belangenbehartiging
>> lees meer informatie
ideal-logo-2Online doneren kan ook
>> Klik hier

Servicepunt

020 689 25 77

Voor vragen over leven met hiv, onderling contact en de Hiv Vereniging Nederland
Te bereiken op ma-di-do van 14.00 tot 22.00 uur
>> lees verder 

Nieuwsbrief

Vul je emailadres in en ontvang Positive News!

captcha  

banner_160_160

 

module 03plus 160 180
 

positief zorgt 160 banner

Sponsors website

viiv_logo.gif

[ Copyright © 2017 Hiv Vereniging Nederland. ] Disclaimer | Colofon | Privacy | Inloggen