Activiteiten

flyer2016 hivborrel 200In Café Praag in Rotterdam organiseert regio Rijnmond borrelavonden voor mensen met hiv. Ook partners, direct betrokkenen en hulpverleners zijn welkom.

De avonden staan in het teken van ontmoeting. We willen graag een plek bieden waar mensen elkaar kunnen ontmoeten om in een ontspannen sfeer nieuwe vrienden te maken, ervaringen uit te wisselen en te netwerken.

Onze avonden worden bezocht door mensen met verschillende achtergronden, hiv komt immers voor bij mannen en vrouwen van alle geaardheden, culturen en leeftijden.

De toegang is gratis - aanmelden is niet nodig. Nieuwkomers krijgen een gratis welkomstdrankje.
Data in 2016: 30 september, 25 november
Aanvang: 20:00 uur - Locatie: Café Praag Schiedamsesingel 175 3012 BB Rotterdam
Informatie: .

Verder kunnen mensen aangeven als ze b.v iets (wat hiv gerelateerd is) willen vertellen of promoten tijdens de avond, er wordt dan 10 minuten ter beschikking gesteld om hierover te vertellen. WIl je iets melden neem dan contact op via .

Publieke pagina op Facebook
Na de eerste borrel in 2013 hebben de deelnemers een publieke Facebook Pagina gestart. De plaats waar je altijd de laatste informatie over de eerstvolgende borrel en aanverwante zaken kunt volgen. Als je het niet prettig vindt om deze pagina leuk te vinden ("like"), kun je deze pagina gewoon blijven volgen of af en toe bezoeken via de link: www.facebook.com/HivBorrelRotterdam 

Geheime groep op Facebook
Als je wat meer interactie wilt met andere hiv-borrelbezoekers, kun je ook lid worden van onze geheime Facebook groep. Je normale Facebookvrienden en anderen kunnen niet zien dat deze groep bestaat. En al je berichten en likes zijn alleen zichtbaar voor jou en de andere leden van de groep. Omdat de groep geheim is, is aanmelden voor lidmaatschap alleen mogelijk via een omweg: stuur een e-mailbericht naar . Wij sturen je dan een e-mail terug vanuit deze Facebookgroep. Daarin staat een link naar de uitnodiging voor de groep.

Elke vrijdag eten voor mensen met hiv/aids in Rotterdam. Je bent van harte welkom bij het diner in Café Praag Schiedamsesingel 175.

Café Praagdiner praag bevindt zich in het centrum, vlakbij metrostation Leuvenhaven. Iedere vrijdagmiddag vanaf 17.00 uur is er tijd voor een gesprek en een kop koffie. Vrijwilligers van Stichting Mara ontvangen iedereen op een gastvrije manier en luisteren naar de verhalen van bezoekers.
Daarnaast kan er gegeten worden. De vrijwillige kok bereidt iedere vrijdagavond een heerlijke en gevarieerde maaltijd. Het diner begint om 18.00 uur. Je kunt je voor dit diner (tot 14.00 uur) telefonisch opgeven: 06 - 266 26 893 of stuur een sms-bericht.
Download hier de flyer over het Diner in Cafë Praag

 

Adresgegevens Stichting Mara:
Hang 14
3011 GG Rotterdam
Contactpersonen:
Heleen Joziasse
010 - 411 60 85
Ferdi Visser
06 - 266 26 893
http://www.maraprojecten.nl/

Contact

Hiv Vereniging Nederland
Eerste Helmersstraat 17
1054 CX AMSTERDAM
 

>> routebeschrijving

Steun ons!

Word lid en steun de belangenbehartiging
>> lees meer informatie
ideal-logo-2Online doneren kan ook
>> Klik hier

Servicepunt

020 689 25 77

Voor vragen over leven met hiv, onderling contact en de Hiv Vereniging Nederland
Te bereiken op ma-di-do van 14.00 tot 22.00 uur
>> lees verder 

Nieuwsbrief

Vul je emailadres in en ontvang Positive News!

banner_160_160

 

hivnieuws startpagina
 

positief zorgt 160 banner

Sponsors website

viiv_logo.gif

[ Copyright © 2015 Hiv Vereniging Nederland. ] Disclaimer | Colofon | Privacy | Inloggen