Activiteiten

hivborrelflyer 150In Café Praag in Rotterdam organiseert regio Rijnmond borrelavonden voor mensen met hiv. Ook partners, direct betrokkenen en hulpverleners zijn welkom.

De avonden staan in het teken van ontmoeting. We willen graag een plek bieden waar mensen elkaar kunnen ontmoeten om in een ontspannen sfeer nieuwe vrienden te maken, ervaringen uit te wisselen en te netwerken.

Onze avonden worden bezocht door mensen met verschillende achtergronden, hiv komt immers voor bij mannen en vrouwen van alle geaardheden, culturen en leeftijden.

De toegang is gratis - aanmelden is niet nodig. Bij binnenkomst krijg je een welkomstdrankje van ons.
Komende data in 2015: 29 mei, 31 juli, 25 september, 27 november.
Aanvang: 20:00 uur - Locatie: Café Praag Schiedamsesingel 175 3012 BB Rotterdam
Informatie: .

Verder kunnen mensen aangeven als ze b.v iets (wat hiv gerelateerd is) willen vertellen of promoten tijdens de avond, er wordt dan 10 minuten ter beschikking gesteld om hierover te vertellen. WIl je iets melden neem dan contact op via .

Facebookpagina
Na de eerste borrel is op verzoek van de aanwezigen een besloten Facebookpagina geopend zodat mensen informatie kunnen ontvangen over de borrel en ervaringen met elkaar kunnen delen. Wil je deelnemen aan deze pagina stuur dan je Facebookprofiel aan en je wordt toegevoegd aan de pagina. De groep is alleen toegankelijk en zichtbaar voor leden. Posts en likes zijn alleen zichtbaar voor leden.

Elke vrijdag eten voor mensen met hiv/aids in Rotterdam. Je bent vna harte welkom bij het diner in Café Praag Schiedamsesingel 175.

Op woensdag 29 april 2015 wordt er, speciaal voor hiv-positieven uit Rotterdam en omgeving, een boottocht georganiseerd met de 'Oosterschelde', een historische Hollandse driemaster. Na twee jaar hebbenoosterschelde_boot rederij 'Oosterschelde', Maasstadziekenhuis, Erasmus MC, Humanitas en stichting Mara de handen weer ineen geslagen en deze boottocht georganiseerd. Het vertrek is om 10.30 uur vanuit de Veerhaven van Rotterdam. De boottocht is bedoeld om nieuwe mensen te leren kennen en verhalen met elkaar te delen. De scheepskok zorgt onderweg voor een heerlijke lunch. Voor de waaghalzen onder ons is er een klimtocht naar het hooggelegen kraaiennest mogelijk. De boottocht eindigt om 16.00 uur.

oosterschelde_onderdekAanmelden
Meld je voor woensdag 22 april aan.
wie het eerst komt die het eerst vaart:
telefonisch: stichting Mara 010 - 411 60 85
e-mail:  (onder vermelding van je naam en telefoonnummer)
Bekijk hier de folder.

Contact

Hiv Vereniging Nederland
Eerste Helmersstraat 17
1054 CX AMSTERDAM
020 6160 160

>> routebeschrijving

Steun ons!

Word lid en krijg Hivnieuws tweemaandelijks in je bus
>> lees meer informatie
ideal-logo-2
Online doneren kan ook
>> Klik hier

Servicepunt

020 689 25 77

Voor vragen over leven met hiv, onderling contact en de Hiv Vereniging Nederland
Te bereiken op ma-di-do van 14.00 tot 22.00 uur
>> lees verder 

Nieuwsbrief

Vul je emailadres in en ontvang Positive News!

banner_160_160

 

hivnieuws startpagina
 

positief zorgt 160 banner

Sponsors website

viiv_logo.gif

[ Copyright © 2015 Hiv Vereniging Nederland. ] Disclaimer | Colofon | Privacy | Inloggen