hiv in beeld - kunstprojecten

Het VrouwenKunstProject is een initiatief van vrouwen met hiv en wordt ondermeer door Abbott en de HVN ondersteund. Hetvrouwenkunst.png wil met behulp van kunstuitingen van hiv-positieve vrouwen, hiv bij vrouwen in Nederland voor iedereen meer zichtbaar te maken. Na de openingsexpositie van het VrouwenKunstProject in het Universitair Medisch Centrum St. Radboud te Nijmegen afgelopen december 2008 zal PositieveVrouwenKunst verder reizen naar andere locaties.
Bekijk hier online de diavoorstelling van de kunstwerken.
Zie voor verdere informatie & de expositieagenda: www.positievevrouwenkunst.nl.

Een verkooptentoonstelling ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van de Sectie Positieve Vrouwen van de Hiv Vereniging die gehouden werd van 11 - 19 november 2000. Op deze website is werk te zien van een aantal deelnemende kunstenaars.

Toen
Op 11 november 1990 werd de sectie Positieve vrouwen van de Hiv Vereniging opgericht. Plaats van handeling: het COC in Amsterdam. Aanwezigen: vele vrouwen. Vrouwen met hiv, vrouwen zonder hiv, vrouwen die geen idee hadden of ze hiv-positief waren want ze hadden zich niet laten testen. Vriendinnen en vrienden, mensen die werkten in de gezondheidszorg.

Voor veel mensen met hiv wordt het leven bepaald door grote hoeveelheden medicijnen die dagelijks moeten worden geslikt. Het bijsluiterproject, gemaakt door beeldend kunstenaar Thomas Säckl, laat zien hoe een hiv-positieve de dagelijkse pillenslikkerij emotioneel beleeft.

 

Contact

Hiv Vereniging Nederland
Eerste Helmersstraat 17
1054 CX AMSTERDAM
 

>> routebeschrijving

Steun ons!

Word lid en steun de belangenbehartiging
>> lees meer informatie
ideal-logo-2Online doneren kan ook
>> Klik hier

Servicepunt

020 689 25 77

Voor vragen over leven met hiv, onderling contact en de Hiv Vereniging Nederland
Te bereiken op ma-di-do van 14.00 tot 22.00 uur
>> lees verder 

Nieuwsbrief

Vul je emailadres in en ontvang Positive News!

captcha 

positiefgeldzaken

banner_160_160

 

module 03plus 160 180
 

positief zorgt 160 banner

Sponsors website

viiv_logo.gif

[ Copyright © 2017 Hiv Vereniging Nederland. ] Disclaimer | Colofon | Privacy | Inloggen