Agenda

september 2014

Wo 3 Arnhem: Thema-avond

In het hiv-café Positief: Café Xtra -  St Catharinaplaats 10, Arnhem. Het café zit op de hoek achter de stadsschouwburg én naast het hoofdbureau van de politie in Arnhem. Café open vanaf 19.30. Je bent van harte welkom! Het onderwerp van de thema-avond is: Hiv in combinatie met soa's. Waar moet je op letten, ook als het gaat om het Zwitsers standpunt. Bert Zomer en Marjolein Bosch van het Radboud zullen ingaan op zaken om het hebben van hiv heen. Daarbij zal hij ook ingaan op seks en seksbeleving. Daar komt natuurlijk heel veel bij kijken. Heb je nog wel zin in seks en hoe doe je dat dan met veilige seks. En wat is veilige seks eigenlijk voor jou?  Heb je vragen? Stel ze dan gerust tijdens deze avond. Kijk hier voor de locatie van het café.

november 2014

Wo 5 Arnhem: Thema-avond (onder voorbehoud)

In het hiv-café Positief: Café Xtra -  St Catharinaplaats 10, Arnhem. Het café zit op de hoek achter de stadsschouwburg én naast het hoofdbureau van de politie in Arnhem. Café open vanaf 19.30. Je bent van harte welkom! Het onderwerp van de thema-avond is: Positief Zorgt. Kijk hier voor de locatie van het café.

oktober 2014

Wo 1 Arnhem: Ontmoetingsavond

Het hiv-café Positief vindt plaats in Café Xtra -  St Catharinaplaats 10, Arnhem. Het café zit op de hoek achter de stadsschouwburg én naast het hoofdbureau van de politie in Arnhem. Café open vanaf 19.30. Je bent van harte welkom! Kijk hier voor de locatie van het nieuwe café.

december 2014

Wo 3 Arnhem: Ontmoetingsavond - decemberborrel

In het hiv-café Positief: Café Xtra -  St Catharinaplaats 10, Arnhem. Het café zit op de hoek achter de stadsschouwburg én naast het hoofdbureau van de politie in Arnhem. Café open vanaf 19.30. Je bent van harte welkom! Kijk hier voor de locatie van het café.

Contact

Hiv Vereniging Nederland
Eerste Helmersstraat 17
1054 CX AMSTERDAM
020 6160 160

>> routebeschrijving

Steun ons!

Word lid en krijg Hivnieuws tweemaandelijks in je bus
>> lees meer informatie
ideal-logo-2
Online doneren kan ook
>> Klik hier

Servicepunt

020 689 25 77

Voor vragen over leven met hiv, onderling contact en de Hiv Vereniging Nederland
Te bereiken op ma-di-do van 14.00 tot 22.00 uur
>> lees verder 

Nieuwsbrief

Vul je emailadres in en ontvang Positive News!

banner_160_160

 

hivnieuws startpagina
 

positief zorgt 160 banner

Sponsors website

viiv_logo.gif

[ Copyright © 2014 Hiv Vereniging Nederland. ] Disclaimer | Colofon | Privacy | Inloggen