vrijwilligers

Bij de Hiv Vereniging zijn meer dan 150 vrijwilligers actief door heel Nederland. Door hun inzet kunnen we veel betekenen voor mensen met hiv, hun familie en vrienden in Nederland en kunnen activiteiten worden gerealiseerd. Je vindt ze in het landelijk bestuur, bij alle secties maar ook regio's en werkgroepen worden door vrijwilligers draaiend gehouden. Je bent  welkom als vrijwilliger! Samen werken we aan het realiseren van de doelstellingen van de vereniging.

Zit je er over te denken om vrijwilliger bij de Hiv Vereniging te worden?
Je kunt zelf aangeven welk werk je het liefst zou doen en hoeveel tijd en energie je erin wilt steken als je dat al helder hebt voor jezelf. We kunnen er ook samen achter proberen komen wat jou het beste past. Ook als je tijd en energie beperkt zijn kun je veel voor anderen betekenen. In ruil daarvoor doen we als vereniging ons best ervoor te zorgen dat je je werk met plezier en goed kunt doen.

Waarom vrijwilligerswerk?
Vrijwilligerswerk doe je niet zomaar. Het kost immers tijd en energie en dat betekent dat je daar iets voor terug wilt krijgen. Zoals voldoening, leren van nieuwe vaardigheden, meer ervaring opdoen of, nieuwe mensen leren kennen. De vrijwilligers bij de Hiv Vereniging hebben ieder hun eigen motivatie. Sommige hebben zelf hiv en willen mensen leren kennen, hetero, homo, bi, vrouw, man, die ook hiv-positief zijn. Anderen hebben een partner, een kind of een ouder met hiv en voelen zich daardoor betrokken. Het kan ook zijn dat je naast je werk, studie of gezin nog iets zinvols wilt doen. Of je bent arbeidsongeschikt en wilt een regelmatige invulling van je tijd. Zo zijn er talloze redenen om vrijwilligerswerk te gaan doen bij de vereniging.

Het Servicepunt
Het Servicepunt is het centrale toegangspunt van de vereniging, zowel voor het publiek als voor de vrijwilligers en medewerkers. De vrijwilligers van het Servicepunt wat er speelt bij de vereniging en welke projecten, plannen en nieuwe initiatieven er zijn. Iedereen kan hier terecht voor informatie en ondersteuning. Het Servicepunt adviseert, denkt mee en brengt als dat nodig is mensen met elkaar in contact. En als de vrijwilligers het zelf niet weten zoeken ze het voor je op.

Interesse in vrijwilligerswerk?
Ga erover in gesprek met de vrijwilligers van het Servicepunt en laat je informeren. Neem contact op: 020 - 689 25 77, op maandag, dinsdag en donderdag van 14.00 - 22.00 uur.


Ben je al vrijwilliger, dan kun je hier inloggen voor toegang tot het vrijwilligersgedeelte

Contact

Hiv Vereniging Nederland
Eerste Helmersstraat 17
1054 CX AMSTERDAM
 

>> routebeschrijving

Steun ons!

Word lid en steun de belangenbehartiging
>> lees meer informatie
ideal-logo-2Online doneren kan ook
>> Klik hier

Servicepunt

020 689 25 77

Voor vragen over leven met hiv, onderling contact en de Hiv Vereniging Nederland
Te bereiken op ma-di-do van 14.00 tot 22.00 uur
>> lees verder 

Nieuwsbrief

Vul je emailadres in en ontvang Positive News!

captcha 

banner_160_160

 

plus04 160 module
 

positief zorgt 160 banner

Sponsors website

viiv_logo.gif

[ Copyright © 2017 Hiv Vereniging Nederland. ] Disclaimer | Colofon | Privacy | Inloggen