Brochures - positief zorgt

Ervaringen uit de praktijk
De Hiv Vereniging krijgt regelmatig signalen dat mensen met hiv negatieve ervaringen hebben binnen  de reguliere zorg. Ook blijkt dit uit het onderzoekcover positiefzorgt Care4Care: Hiv in de gezondheidszorg: ervaringen van patiënten en zorgverleners. Daaruit is het project 'Positief zorgt' ontstaan: een gids en website die hiv-positieven en professionals in de zorg informeert en wil bijdragen aan een beter contact tussen zorgverleners en mensen met hiv.

Interviews
In deze gids worden zoveel mogelijk mensen aan het woord gelaten over hun ervaringen: mensen met hiv, zorgprofessionals en als specifieke groep de hiv-positieve zorgprofessionals. Dat geeft inzicht in de reacties die mensen met hiv kunnen krijgen in de gezondheidszorg en de manier waarop men daarmee om kan gaan.

Gelijknamige website
Samen met deze gids is de website www.positiefzorgt.nl ontwikkeld. In korte videofragmenten vertellen mensen met hiv en zorgprofessionals over hun ervaringen en worden er op de website tips en handvatten gegeven voor goede omgang met mensen met hiv.

Bestellen
Bestelwijze voor één exemplaar: via het Servicepunt, tel: 020 - 689 25 77 - op ma - di - do van 14.00 - 22.00 uur. Bestelwijze bij meerdere exemplaren: met behulp van het bestelformulier (downloaden pdf-document).  Ook is de gids Positief zorgt  als PDF te downloaden of online door te bladeren.

Contact

Hiv Vereniging Nederland
Eerste Helmersstraat 17
1054 CX AMSTERDAM
 

>> routebeschrijving

Steun ons!

Word lid en steun de belangenbehartiging
>> lees meer informatie
ideal-logo-2Online doneren kan ook
>> Klik hier

Servicepunt

020 689 25 77

Voor vragen over leven met hiv, onderling contact en de Hiv Vereniging Nederland
Te bereiken op ma-di-do van 14.00 tot 22.00 uur
>> lees verder 

Nieuwsbrief

Vul je emailadres in en ontvang Positive News!

captcha 

banner_160_160

 

module 03plus 160 180
 

positief zorgt 160 banner

Sponsors website

viiv_logo.gif

[ Copyright © 2017 Hiv Vereniging Nederland. ] Disclaimer | Colofon | Privacy | Inloggen